Testimonis

Des de la direcció de LA CLAU volem agrair a tots aquests clients-amics la confiança que dia rere dia dipositen en tot el nostre equip.

Els nostres clients opinen de nosaltres

No confiïs només en les nostres paraules, això és el que els nostres clients satisfets diuen sobre com hem transformat els negocis.

Fa anys que sóc client de La Clau Assessors, quan vaig començar tenia tantes ganes de créixer com problemes, en aquells moments tenia un negoci i n’acabava de tancar un altre, a causa d’una inadequada gestió i assessorament de la companyia anterior. Em vaig trobar amb problemes amb els treballadors i el que és pitjor, amb Hisenda.

Ells van assumir el meu cas i vam començar a treballar conjuntament prioritzant i ordenant aspectes tècnics de gestió de comptabilitat, assessorament jurídic i fiscal i tot va començar a funcionar.

Actualment la situació és completament diferent, estic creixent personalment i professionalment, torno a tenir dos negocis, però ara a ple rendiment, ben gestionats, els treballadors estan contents i se senten a gust a l’empresa i tinc la possibilitat de transformar, pas a pas, les meves idees en realitats.

OSCAR IVERN, EMPRESA BODYCAM SPORTS S.L.

Canviem de gestoria fa uns 3 anys i estem molt contents per tot l´assessorament rebut des d´un primer moment. A més, se’ns van oferir tant serveis de fiscal com laboral, podent cobrir totes les necessitats en un únic despatx. En general, molt contents.

Agustí Pujol

En voler muntar la nostra empresa, ens hi vam posar en contacte perquè ens assessoressin sobre el tipus d’empresa a muntar, així com per acompanyar-nos durant les primeres fases de l’empresa. Ha estat un tracte proper, que s’agraeix molt, en situacions que són noves i desconegudes per a nosaltres.

SHARE A HOME

Fes-nos arribar el teu testimoni